Hírek

Áldozatvédelmi hét Veszprém megyében

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. február 22-28. között “Áldozatvédelmi Hét” címmel nagyszabású kampányt rendezett, amelynek eseményeiről, illetve a Fehér Gyűrű Egyesület munkájáról, valamint a veszprémi irodánkról külön hírlevélben tájékoztatta a közönséget. Ez alkalomból Egyesületünk a balatonfüredi nyugdíjas klubban tartott előadást.

veszprem_elbir

A kampány során a megyei kapitányság széleskörű prevenciós tevékenységet folytat, amely minden elemének fő témája az áldozattá válás megelőzése. A hét másik hangsúlyos eleme a “Promenád a királynék városában az idősek biztonságáért” elnevezésű, új bűnmegelőzési program volt, amelyet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya hirdetett meg. A program lényege, hogy a rendőrség szakemberei a jelentkező időseket elkísérték napi körútjuk során és számos hasznos tanáccsal látták el őket, hogy hatékonyabban tudják elkerülni az áldozattá válás lehetőségét.

füred2

A Veszprém MRFK elektronikus hírlevelét ide kattintva letöltheti, amelyben a Fehér Gyűrű Egyesületről és a helyi Áldozatvédelmi Hét eseményeiről is bővebben tájékozódhat.

A Veszprém megyei “Áldozatvédelmi Hét” keretein belül a Fehér Gyűrű is aktívan részt vett a rendőrség munkájának támogatásában. Balatonfüreden a helyi nyugdíjas klubban Egyesületünk elnöke, Fügedi László tartott előadást a füredi rendőrkapitány, Regdon László ezredes társaságában.

füredalsó

Megszakítás