Hírek

ÁLDOZATOK NAPJA SIÓFOKON

Az Áldozatok világnapja alkalmából a bűnmegelőzési- és áldozatvédelmi szakemberek 2020. február 21-én tájékoztatót tartottak egy siófoki bevásárlóközpontban.

A rendezvényen a Siófoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési- és áldozatvédelmi munkatársai és a Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület siófoki irodavezetője felhívták az érdeklődők figyelmét a különböző bűncselekménytípusok elkerülésének lehetőségeire, valamint információkkal szolgáltak arról, kihez fordulhatnak, ha valaki áldozattá válik. Tájékoztatták őket az értékeik megóvásának lehetőségeiről, az internet használatának veszélyeiről, a biztonságos bankkártyás vásárlásról, az idősebb korosztályt érintő trükkös csalásokról, valamint ezek felismeréséről és kivédésükről.

A rendőrségi áldozatsegítő munkatárs kihangsúlyozta, hogy Somogy megyében minden rendőrkapitányságon fokozott figyelmet fordítanak az áldozatok megfelelő tájékoztatására, valamint segítséget nyújtanak mind az állami, mind a civil áldozatsegítő szervezetekkel való kapcsolatfelvételben.

 

Bővebben:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/bunmegelozes/aktualis/aldozatok-napja-siofokon

Megszakítás