Legyen Ön is a támogatónk!

Legyen Ön is a támogatónk!

Támogasson!

PÉNZADOMÁNNYAL: Egyesületünk civil szervezetként működik, így igyekszik minél többet segíteni a bűncselekmények áldozatain. A civil „létformának” velejárója, hogy az Egyesületünk sem dúskál az anyagi javakban, amelynek segítségével hitünk szerint fontos munkánkat elvégezzük, amelyre sajnos napról napra egyre nagyobb igény mutatkozik. Ehhez, vagyis a munkánk elvégzéséhez, ahhoz, hogy egyetlen bűncselekmény áldozatának se kelljen nemet mondanunk, amikor hozzánk fordul, arra kérjük, támogassa ön is Egyesületünket, hogy segíteni tudjunk a bűncselekmények vétlen áldozatain.

Számlaszámunk: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10200940-21512355-00000000
Külföldi utalás esetén, IBAN: HU88

Kérjük, az átutalás megfelelő rovatában tüntesd fel, hogy Adomány.

TÁRGYI ADOMÁNNYAL: ha konkrét dologgal szeretné munkánkat támogatni, azt is megteheti, előtte azonban kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal további egyeztetés céljából!

1%

Adója 1 százalékának felajánlásával is támogathatja Egyesületünk munkáját, ehhez kérjük, adóbevallásában tüntesse fel Egyesületünk nevét (Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület) valamint adószámát: 19012212-1-41.

KATTINTS IDE A TÉGED MEGSZÓLÍTÓ PLAKÁTUNKÉRT!

Tagfelvétel

Egyesületünk állandó jelleggel nyitott új tagok felvételére is. A felvételi kérelemhez szükséges a belépési nyilatkozat megfelelő kitöltése és Egyesületünkhözvaló eljuttatása postai úton, vagy e-mailben, továbbá az éves tagdíj befizetése.

Megszakítás