Hírek

Szakmai konferencia Budapesten

2013. április 25-én tartott szakmai konferenciát Budapesten a Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület. A rendezvény „Az áldozattá válás megelőzése, áldozatsegítés ” című TÁMOP –5.6.1.C – 11/1. projektjének nyitó eseménye volt.

A két évig tartó projekt legfőbb célja a segítő szolgáltatások együttműködésének erősítése és kohéziójának növelése. Az egyesület olyan komplex ellátást szeretne a szakemberekkel együtt, közösen nyújtani az áldozatok számára, amely elősegíti minél teljesebb rehabilitációjukat és reintegrációjukat.

Konferencia (5)

A konferencia előadói között szerepeltek az egyesület elnöke és pszichológusa mellett olyan szakemberek is, mint  dr. Tóthné dr. Pölöskei Eszter, a KIM főosztályvezetője, Buczkó Erika r. alezredes, az ORFK Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Osztályáról és dr. Virág György pszichológus, aki jelenleg az OKRI igazgatóhelyettese is. Gál Kinga európai parlamenti képviselő asszony videóüzenetben köszöntötte a konferencia résztvevőit.

Konferencia (15)

A konferencián 23 különböző, az áldozatsegítés területéhez kapcsolódó szervezet szakemberei vettek részt, akiknek a munkája a jövőbeni hatékony ellátás alapját képezi.

Gal Kinga videoüzenete

Fügedi László és Pethő Anikó előadása FGY

Buczkó Erika elõadása FGY

dr. Tóthné dr. Pölöskei Eszter elõadása FGY

Virág György elõadása FGY

Konferencia (49)

Konferencia (35)

Konferencia (44)

Konferencia (47)

 

Megszakítás