Hírek

Balatoni szezonnyitó értekezlet

Idén ismét megrendezte szezonnyitó értekezletét a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság, amelynek vezetésére és működtetésére az országos rendőrfőkapitány a Veszprém Megyei Kapitányságot kérte fel. Az értekezleten a Fehér Gyűrű KHE is részt vett, bemutattuk a Balaton és a Velencei-tó térségében működő irodáinkat.

A Bizottság fő és a Veszprém Megyeri Kapitányság kiemelt feladata minden évben a nyári idegenforgalmi idény közbiztonsági viszonyainak kezelése, amellyel a Balaton és a turisztikai vonzerejének megőrzéséhez, valamint a turisták és az ott élők biztonságának szavatolásához.

A Bizottság ülésén a Fehér Gyűrű elnöke, Fügedi László is részt vett, aki részletesen bemutatta az Egyesületnek a térségben, a Balaton két partján lévő hét, valamint a Velencei-tónál működő gárdonyi irodánk működését.

Egyesületünk elnöke külön kihangsúlyozta az értekezleten, hogy a Fehér Gyűrű immár kiemelten foglalkozik a közlekedési balesetek vétlen áldozataival is, és a minél szélesebb körű segítségnyújtás érdekében kérte a megjelent kapitányságok munkatársainak segítségét a hatékony munkavégzés érdekében.

Megszakítás