Hírek

Bűnmegelőzési Expo

Bűnmegelőzési Expot tartott a BRFK április 12-én, melyen egyesületünk elnöke, Fügedi László is részt vett.

Az eredeti cikk és képek itt olvashatóak. Mindegyik a BRFK tulajdonát képezi.

“A bűnmegelőzés napja alkalmából szervezett szakmai programot a Budapesti Rendőr-főkapitányság 2022. április 12-én. A rendezvényen a szakemberek és érdeklődők mellett a prevenció területén szerepet vállaló ismert emberek is részt vettek.

A Bűnmegelőzési Expóra olyan szakembereket – játékfejlesztőt, internetjogászt, áldozatsegítőt, közbiztonsági referenst, polgárőrt, önkormányzati tisztviselőt, influenszert – hívtak meg, akik kiemelten foglalkoznak a bűnmegelőzés valamely területével.

A bemutatott programok felölelték prevenció számos területét, az online és iskolai zaklatástól a családon belüli erőszakon át a kábítószerhasználatig vagy az állatvédelemig. A problémaköröket változatos módokon közelítették meg: játékkal, filmmel, színdarabbal, beszélgetéssel, drámapedagógiai programmal vagy mobiltelefonos applikációval.

A résztvevők találkozhattak többek között Dr. Zacher Gábor addiktológussal; Szabó Győző színművésszel, akinek önéletrajzi könyve alapján készült a Toxikoma című film; az őt alakító Molnár Áron színművésszel; és a Rendőr lettem Youtube-sorozatot készítő Szécsényi Andrással is.”

Megszakítás